Få e​n snak om din drømmebolig

Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lavenergihuse og energihuse efter dit behov

Hvorfor bruge unødvendige penge på energi i fremtiden, når du her og nu kan bygge et energihus, som vil minimere dine omkostninger fremover? Der findes efterhånden flere former for energihuse på markedet, for eksempel de populære lavenergihuse eller energivenlige træhuse.

Start fra bunden

Hos Danabyg Energihuse kan vi hjælpe dig med at bygge dit lavenergihus helt fra bunden, præcis som du vil have det. Ønsker du et arkitekttegnet hus, hjælper vi også med det.

For os begynder ethvert bæredygtigt byggeri med dine tanker. Herfra bygger vi gradvist på med dine behov, drømme, budget, og vi rådgiver naturligvis undervejs om de forskellige muligheder og bygningsreglementer for lavenergihuse. Når alt er på plads og vi har et solidt fundament, går vores arkitekt i gang med at tegne dit hus, og det bliver helt unikt, for du har bestemt det hele.

Hvad betyder energihuse for mig?

I disse år er der stadig større fokus på at energioptimere inden for byggeri. Derfor er der også mange betegnelser for de forskellige mulige løsninger. Energihuse er det overordnede begreb, og herunder kan man for eksempel finde passivhuse, nul-energihuse, Plus-energihuse, træhuse og lavenergihuse. Forskellen på disse energihuse er deres energiforbrug. Eksempelvis skal et nul-energihus producere lige så meget energi, som det bruger, mens et Plus-energihus skal producere mere.

Vores energihuse er lavenergihuse. De skal leve op til skrappere energikrav i bygningsreglementet end almindelige huse. Hos os kan du få lavenergihuse ud fra to energirammer henholdsvis energihuse 2015 og 2020, og vi kan rådgive dig til den løsning, der er optimal for dig. Kontakt os på telefon 22 18 80 20 for mere info og rådgivning.

Følg dig tryg ved dine beslutninger

Vi vejleder dig om de gode energikilder, hjælper med at finde de rigtige døre og vinduer i miljøvenligt træ, den optimale isoleringsmængde med mere. Dermed sikrer vi, at du får et hus, om det er i træ eller sten, der er både godt ventileret og isoleret, har et rart og sundt indeklima og er billigt at varme op.

Der er mange beslutninger undervejs, og da det er vigtigt for os, at du føler dig tryg i hele processen, får du en personlig kontakt tilknyttet, så du altid kan spørge.

Hvad gavner og koster et lavenergihus?

Vi har bygget mange former for energihuse og lavenergihuse i hele Danmark, og kan altid hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere.

Få en specifik pris, kan du kontakte os på telefon 22 18 80 20, eller ved at sende en e-mail til os på ts@energihuse.dk.​

bliv ringet op

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 4 anmeldelser på Facebook

Telefon: 22188020

E-mail: ts@energihuse.dk