Vi bygger dit drømmehus i træ

Hos DanaByg Energihuse bygger vi unikke og energioptimerede lavenergi træhuse efter en enkel opskrift, præcis efter dine egne ønsker. Det gælder, uanset om du drømmer om et arkitekttegnet træhus, et sommerhus eller et parcelhus. Vi bygger både huse på Sjælland, på Fyn og i Jylland.

Vi har naturligvis arkitekten, der kan samle alle dine ideer, drømme og krav, og vi skal nok sørge for de energimæssige aspekter, og at kravene fra bygningsreglementet bliver overholdt.

Få et unikt hus der lever op til dine ønsker og drømme

Vores huse er alle skabt med en arkitektonisk tilgang og er helt unikke, da de bliver designet fra bunden baseret på dine præferencer for størrelse, plantegning og materialer.

Uanset om du drømmer om et arkitekttegnet træhus eller et hus i et andet materiale, er resultatet altid et produkt af nøje afstemt samspil mellem pris, ønsker og behov, hvor du som kunde er i centrum.

Vi er passionerede omkring at skabe boliger, der ikke kun er smukt designede, men også funktionelle og skræddersyede til din livsstil. Med vores tilgang er det ikke blot et hus, du investerer i, men en drøm, der bliver virkelighed.

Kontakt os

Spar penge – byg et arkitekttegnet lavenergi træhus

Vil du gerne spare penge på energien og samtidig blive mere uafhængig af fremtidens energipriser? Vores fokus er på lavenergihuse, hvor du dels får et godt ventileret hjem med et sundt indeklima og dels en billig varmeregning. Vi bygger ud fra de to energirammer, der hedder energihuse 2015 og 2020.

Samtidig hjælper vi dig med de gode energikilder, de rigtige døre og vinduer samt miljøvenligt træ og andre byggematerialer. Vi rådgiver dig også om, hvad der vil være det bedste i forhold til isoleringsmængde for lige netop dit nye hus.

Du kan med andre ord være tryg hele vejen igennem, da vi altid er klar med gode råd og svar på dine spørgsmål om et lavenergi træhus.

Hvorfor vælge et arkitekttegnet træhus?

Der er mange gode grunde til at bygge et arkitekttegnet træhus. Naturlige byggematerialer, som eksempelvis træ, er både bæredygtige og har en positiv effekt på beboernes trivsel – det viser svenske studier!

Vi lytter til dine drømme, tegner huset fra bunden, og støtter op med de energimæssige råd og vores erfaringer fra de huse, vi allerede har bygget rundt omkring i Danmark. Vores priser bliver derfor skræddersyet til lige netop dig og dine drømme om et arkitekttegnet hus.

For mere information om et arkitekttegnet lavenergi træhus, kan du ringe til telefon 22 18 80 20, eller sende en e-mail til ts@energihuse.dk.

Få e​n snak om din drømmebolig

Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.