Vi bygger et unikt arkitekttegnet hus til dig

Drømmer du om et træhus, et parcelhus eller en anden type nybyggeri? Hos DanaByg Energihuse kan vi bygge et unikt og energioptimeret hus eller sommerhus til dig lige efter dine ønsker. Byg nyt hus sammen med os og få det præcis, som du vil have det.

Vi har vores egen arkitekt, der samler dine drømme, krav og ideer til dit nye hus og visualiserer dem i form af plantegninger og skitser. Derudover sørger vi for, at alle kravene fra bygningsreglementet og de energimæssige aspekter bliver overholdt.

Vi bygger huse i hele landet, herunder både på Fyn, Sjælland og i Jylland.

Vi har fokus på dig og dine behov

Vi tilbyder udelukkende huse, der er unikke og arkitekttegnede. Vi bygger derfor ikke typehuse. Alle vores huse bliver skabt på baggrund af individuelle ønsker og behov i forhold til husets størrelse, budget, materialevalg og plantegning. Vi har med andre ord dig og dine behov i centrum, når vi skal bygge dit nye hus.

Kontakt os

Byg nyt hus til fremtiden og spar penge

Kunne du tænke dig at spare penge på dit energiforbrug og samtidig blive mere uafhængig af fremtidens stigende energipriser? Så byg nyt hus på den energirigtige måde. Vi bygger lavenergihuse, hvor du både får et hjem, der er velventileret, og som har et sundt indeklima, samtidig med at du kan spare penge på varmeudgifterne.

Vi hjælper dig med at vælge de rigtige energikilder, de bedste vinduer og døre samt miljøvenligt træ og andre nødvendige byggematerialer. Derudover rådgiver vi dig også omkring den bedste isoleringsmængde for dit nye hus.

Vi bygger nyt hus ud fra energirammerne energihuse 2015 og energihuse 2020 og bygger hus i både 1 plan og 2 plan, samt med ensidig taghældning. Du kan således være tryg hele vejen gennem processen.

Få en bedre trivsel med et nyt hus i træ

Der er mange fordele ved at vælge at bygge et nyt hus i træ. Svenske studier viser, at træ har en positiv effekt på beboernes trivsel og får dem til at slappe bedre af. Læs mere om de svenske studier på træbyggeri her.

Alle kan naturligvis sige: Byg nyt hus som du vil. Men vi mener det. Derfor lytter vi til dine drømme, tegner huset fra bunden og støtter op med de energimæssige råd samt vores erfaringer. Byg endelig et nyt hus, men byg sundt og energirigtigt og tag os med på råd. Kontakt os og få en pris på dit drømmehus, hvad enten det er af træ eller sten.

vi er altid klar med rådgivning, vejledning og information om vores priser til dit nybyggeri, hvis du ringer på telefon 22 18 80 20 eller sender os en e-mail på ts@energihuse.dk.

Få e​n snak om din drømmebolig

Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.