​Igennem mange år har vi løst opgaver for både offentlige og private virksomheder, der ønsker et funktionelt og æstetisk byggeri i kvalitetsmaterialer.

Danabyg Energihuse har fokus på kvalitetsmaterialer og god service. Tommy som er ejer af Danabyg Energihuse har mange års erfaring med i bagagen og ved derfor præcis hvad god service og kvalitet er.

​Tommy er i dag byggechef i Danabyg. Tommy er udlært tilbage i 1986 og har blandt andet arbejdet som allu montør og byggeleder i Sverige, Norge, Finland, England og Tyskland. Derudover har han arbejdet som ventilations montør i Danmark og Svergie før han gik selvstændig i 1998.

Tommy startede Dana-bo-træhuse tilbage i 2007 og solgte igen virksomheden i 2016, hvor han indgik et kompagniskab.

Fokus på kvalitet

Hos Danabyg Energihuse bygger vi firmaet på tilfredse kunder. Du vil derfor aldrig se os gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi har arbejdet for mange forskellige kunder igennem vores mange år i branchen og vi har leveret et hav af forskellige løsninger. Så leder du efter en løsning fra effektive og erfarne fagfolk? Så finder du næppe bedre end Danabyg Energihuse. Vores huse og service er i top kvalitet, så tøv ikke med at kontakte os hvis du ønsker at høre mere.

Er der mere du vil vide?

Kunne du tænke dig at vide mere om DanaBygs historie eller om Tommy? Uanset skal du være velkommen til, at kontakte os på telefon 22 18 80 20 eller ved at sende en e-mail til os på ts@energihuse.dk

Få e​n snak om din drømmebolig

Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.