Vi bygger sommerhuse i træ

Drømmer du om et nyt lavenergi sommerhus? Så lad os hos DanaByg Energihuse hjælpe dig. Vi har mere end 30 års erfaring inden for nybyg af sommerhus, og vi tilbyder miljøvenlige løsninger i træ. Vi bygger både arkitekttegnede helårshuse og fritidshuse i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Byg et nyt sommerhus i træ – det er et sundt valg

At bygge et lavenergi sommerhus i træ er ikke kun et bæredygtigt valg, men også et sundt valg. Det konkluderer et svensk studie. I en omfattende rundspørge blandt beboere i træhuseviser det sig nemlig, at et træhus kan have en positiv effekt på beboernes trivsel i huset. Naturlige byggematerialer som træ kan bidrage til en hyggelig stemning i huset, som skruer ned for tempoet og lader dig koble af og slappe af.

Kontakt os

Vi tilbyder nybyg af sommerhus efter dine ønsker

Når du vælger at lade os stå for dit kommende nybyg af sommerhus, så kan du få det, lige som du ønsker det. Du kan for eksempel selv bestemme, hvordan facaden og husets design skal være. Vi tilbyder ikke standardløsninger, men arkitekttegnede og unikke sommerhuse.

Vi kan også bygge et træhus til dig med en pudset facade eller en murestensfacade, hvis du foretrækker det. Uanset hvad så bygger vi et energivenligt hus til dig i naturlige materialer.

Vi sørger for at have en grundig dialog med dig omkring dine ønsker og behov, så vi kan sikre os, at du får det nybyg af sommerhus, du drømmer om. Når vi har afdækket dine forventninger til huset, tegner vores egen arkitekt dit nye sommerhus, så det matcher dine ønsker og behov i forhold til både udseende, plantegning og pris. På den måde kan du være helt sikker på, at du får et unikt lavenergi sommerhus.

Kontakt os for nybyg af et lavenergi sommerhus

Der er utrolig mange forskellige muligheder, når du skal bygge sommerhus i træ. Derfor er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 22 18 80 20 eller via mail ts@energihuse.dk, for en dialog omkring de forskellige valgmuligheder. Ønsker du information om vores priser på nybyg af sommerhus, eller andet i forbindelse med vores lavenergihuse, hører vi også gerne fra dig.​

Få e​n snak om din drømmebolig

Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.