Nybyg af sommerhus præcis som du ønsker det

Vi bygger sommerhuse i træ

Drømmer du om et nyt sommerhus? Så lad os hos DanaByg Energihuse hjælpe dig. Vi har mere end 30 års erfaring inden for nybyg af sommerhus, og vi tilbyder miljøvenlige løsninger i træ. Vi bygger både arkitekttegnede helårshuse og fritidshuse i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Byg et nyt sommerhus i træ – det er et sundt valg

At bygge et sommerhus i træ er ikke kun et bæredygtigt valg, men også et sundt valg. Det konkluderer et svensk studie. I en omfattende rundspørge blandt beboere i træhuseviser det sig nemlig, at et træhus kan have en positiv effekt på beboernes trivsel i huset. Naturlige byggematerialer som træ kan bidrage til en hyggelig stemning i huset, som skruer ned for tempoet og lader dig koble af og slappe af.

Vi tilbyder nybyg af sommerhus efter dine ønsker

Når du vælger at lade os stå for dit kommende nybyg af sommerhus, så kan du få det, lige som du ønsker det. Du kan for eksempel selv bestemme, hvordan facaden og husets design skal være. Vi tilbyder ikke standardløsninger, men arkitekttegnede og unikke sommerhuse.

Vi kan også bygge et træhus til dig med en pudset facade eller en murestensfacade, hvis du foretrækker det. Uanset hvad så bygger vi et energivenligt hus til dig i naturlige materialer.

Vi sørger for at have en grundig dialog med dig omkring dine ønsker og behov, så vi kan sikre os, at du får det sommerhus, du drømmer om. Når vi har afdækket dine forventninger til huset, tegner vores egen arkitekt dit nye sommerhus, så det matcher dine ønsker og behov i forhold til både udseende, plantegning og pris. På den måde kan du være helt sikker på, at du får et unikt sommerhus.

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Der er utrolig mange forskellige muligheder, når du skal bygge sommerhus i træ. Derfor er du altid meget velkommen til at kontakte os for en dialog omkring de forskellige valgmuligheder. Ønsker du information om vores priser på nybyg af sommerhus, hører vi også gerne fra dig.​

FÅ E​N SNAK OM DIN DRØMMEBOLIG

Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kunderne giver os 5/5 stjerner

Oliver Mølgaard Sørensen​

★★★★★

"Super flot håndværk"​

Jesper Jensen​

★★★★★

"Top professionelt"

Tommy Wenneberg Nielsen​

★★★★★

"Tommy var sød til at hjælpe"

Peter Svensen​

★★★★★

''Helårshus i træ fra Danabyg Energihuse.

Vi kan til fulde anbefale et byggeri med Danabyg, og det til en fornuftig pris.

Vi har af Danabyg Energihuse fået bygget vort helårshus i træ efter egne skitser og god rådgivning af Hans L. og den tilknyttede arkitekt. Alt er forløbet bedre forventet, og i en kvalitet højere i forhold til det man ellers har hørt om andre byggefirmaer. Alt er aftalt skrifteligt på forhånd og små ændringer og ønsker undervejs, er blevet aftalt og udført til vores fulde tilfredshed. De småting der har været ved afleveringsforretningen er udbedret. Huset er bygget som lavenergi og er endda endt med at være mere energirigtigt end aftalt.
Vi kan til fulde anbefale et byggeri med Danabyg, og det til en fornuftig pris.''

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

DanaByg Energihuse ApS

Golfparken 17,9640 Farsø​

Klik her for rutevejledning

CVR: 32152325

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 18 80 20

E-mail: ts@energihuse.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket