Et hus eller sommerhus fra DanaByg Energihuse er ikke bare et lavenergihus, men en ramme om hele familiens liv gennem mange år. Derfor er det vigtigt, at rammerne fungerer optimalt. Nøgleordene for os er tryghed, tillid, fleksibilitet, byg sundt og kvalitet.

Vi stiller store krav til materialer, og går ikke på kompromis med den høje standard, når vi leverer nybyggeri. Det fremtidssikrer din boliginvestering. Et nybyggeri fra os er opført i miljøvenligt træ, og andre miljøvenlige materialer, som er med til at sikre et godt og sundt indeklima, samt et bæredygtigt byggeri.

Materialerne er med til at skåne miljøet, både i byggeprocessen, og når huset er taget i brug. Vi tilstræber udelukkende at anvende maling, der er miljømærket. Det sikrer det bedst mulige indeklima.​ Træmaterialer kan desuden være medvirkende til at øge beboernes mentale sundhed og trivsel, ifølge svensk studie.

Kontakt os

Dine behov og muligheder med et nybygget træhus

Når vi bygger et nøglefærdigt nybyggeri, tager vi udgangspunkt i dine drømme og økonomiske rammer, og vi tager os tid til at få både de store linjer og de små detaljer på plads, inden byggeriet går i gang. På den måde sikrer vi, at både pris og leveringsaftaler bliver overholdt.

Vi bygger med både traditionelle og alternative energikilder - det er dig, der bestemmer energikilden og dermed energiforbruget i dit fremtidssikrede kampagnehus. Vi hjælper kunder med nybyggeri og træhuse i hele Danmark.

Når du køber et nøglefærdigt kampagnehus fra os, så får du et hus med stor fleksibilitet samtidig med, at de ydre rammer og prisen er fastsat. Du vil have mulighed for selv at kunne bestemme indretningen af huset indvendig, men vil samtidig også have en fast ramme for husets størrelse og pris. Det er nemt og fleksibelt.

Prisen på nybyggeri inkluderer blandt andet:

  • Energiramme 2015 (Energiramme 2018-2020 kan tilkøbes)
  • Vinduer fra Outrup (model: moderne) med 3 lags glas
  • Ventilationssystem
  • Gulvvarme med trådløs styring
  • Gulve fra HARO
  • Troldtekt akustiklofter
  • Oras blandingsbatterier

Kontakt os hvis du ønsker et nybygget energihus i træ

Har du spørgsmål, eller ønsker du mere information om vores nøglefærdige nybyggeri af træhuse? Vi står klar til at hjælpe og besvare alle dine henvendelser. Hos DanaByg Energihuse er vi dedikerede til at skabe trygge, kvalitetsrige boliger, der opfylder dine drømme og behov.

Ring til os på telefon 22 18 80 20, eller send en mail ts@energihuse.dk

Kontakt os idag for et uforpligtende tilbud på dit træhuse nybyg.

Plantegning:​​

nybyggeri

pålidelig-nybyggeri

Få e​n snak om din drømmebolig

Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.