Et hus fra DanaByg Energihuse er ikke bare et lavenergihus, men en ramme om hele familiens liv gennem mange år. Derfor er det vigtigt, at rammerne fungerer optimalt. Nøgleordene for DanaByg Energihuse er tryghed, tillid, fleksibilitet, byg sundt og kvalitet.

DanaByg Energihuse stiller store krav til materialer, og går ikke på kompromis med den høje standard, når vi leverer nybyggeri. Det fremtidssikrer din boliginvestering. Et nybyggeri fra DanaByg Energihuse er opført i miljøvenligt træ og andre miljøvenlige materialer, som er med til at sikre et godt og sundt indeklima, samt et bæredygtigt byggeri.

Materialerne er med til at skåne miljøet, både i byggeprocessen, og når huset er taget i brug. Vi tilstræber udelukkende at anvende maling, der er miljømærket. Det sikrer det bedst mulige indeklima.​ Træmaterialer kan desuden være medvirkende til at øge beboernes mentale sundhed og trivsel, ifølge svensk studie.

Kontakt os

Dine behov og muligheder

Når vi bygger et nøglefærdigt nybyggeri, tager vi udgangspunkt i dine drømme og økonomiske rammer, og vi tager os tid til at få både de store linjer og de små detaljer på plads, inden byggeriet går i gang. På den måde sikrer vi, at både pris og leveringsaftaler bliver overholdt.

Vi bygger med både traditionelle og alternative energikilder - det er dig, der bestemmer energikilden og dermed energiforbruget i dit fremtidssikrede kampagnehus fra DanaByg Energihuse. Vi hjælper kunder med nybyggeri og træhuse i hele Danmark.

Når du køber et nøglefærdigt kampagnehus fra DanaByg Energihuse, så får du et hus med stor fleksibilitet samtidig med, at de ydre rammer og prisen er fastsat. Du vil have mulighed for selv at kunne bestemme indretningen af huset indvendig, men vil samtidig også have en fast ramme for husets størrelse og pris. Det er nemt og fleksibelt.

Prisen på nybyggeri inkluderer blandt andet:

  • Energiramme 2015 (Energiramme 2018-2020 kan tilkøbes)
  • Vinduer fra Outrup (model: moderne) med 3 lags glas
  • Ventilationssystem
  • Gulvvarme med trådløs styring
  • Gulve fra HARO
  • Troldtekt akustiklofter
  • Oras blandingsbatterier

Pris: Kontakt os for at høre nærmere

Plantegning:​​

nybyggeri

pålidelig-nybyggeri

Få e​n snak om din drømmebolig

Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.