Få e​n snak om din drømmebolig

Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyt arkitekttegnet hus bygget på den energirigtige måde

Hos Danabyg Energihuse bygger vi unikke, energioptimerede huse efter et enkel opskrift: Byg nyt hus præcis efter dine egne ønsker. Hvad enten du drømmer om et træhus eller parcelhus. 

Vi har naturligvis arkitekten, der kan samle alle dine ideer, drømme og krav, og vi skal nok sørge for de energimæssige aspekter og at kravene fra bygningsreglementet bliver overholdt.

Alle vores huse er arkitekttegnede og unikke, da de er skabt fra bunden ud fra dine ønsker, og uanset om det er et hus i træ eller andet materiale, er det resultatet af et sammenspil mellem pris, ønsker og behov, hvor du er i centrum. For mere information om et bæredygtigt byggeri kan du ringe til telefon 22 18 80 20 eller sende en e-mail til ts@energihuse.dk

Spar penge og byg nyt hus til fremtiden

Vil du gerne spare penge på energien og samtidig blive mere uafhængig af fremtidens energipriser? Så byg nyt hus på den energirigtige måde. Vores fokus er på lavenergihuse, hvor du dels får et godt ventileret hjem med et sundt indeklima, og dels en billig varmeregning. Vi bygger ud fra de to energirammer, der hedder energihuse 2015 og 2020.

Samtidig hjælper vi dig med de gode energikilder, rigtige døre og vinduer, miljøvenligt træ og andre byggematerialer samt rådgiver om, hvad der vil være det bedste i forhold til isoleringsmængde. Du kan altså være tryg hele vejen, da vi altid er klar med gode råd og svar på dine spørgsmål.

Hvad koster et arkitekttegnet hus?

Alle kan naturligvis sige: Byg nyt hus som du vil. Men vi mener det. Derfor lytter vi til dine drømme, tegner huset fra grunden, og støtter op med de energimæssige råd og vores erfaringer fra unikke energihuse vi har bygget i Jylland, på Fyn og Sjælland. Så byg endelig, men byg sundt og energirigtigt, og tag os med på råd. Få en pris på dit drømmehus, hvad enten det er træ eller sten.

Vi er altid klar, hvis du ringer på telefon 22 18 80 20, eller sender os en e-mail på ts@energihuse.dk.

bliv ringet op

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 4 anmeldelser på Facebook

Telefon: 22188020

E-mail: ts@energihuse.dk