Arkitekttegnet træhus bygget på energirigtig måde

Vi bygger dit drømmehus i træ

Hos DanaByg Energihuse bygger vi unikke og energioptimerede huse efter en enkel opskrift; præcis efter dine egne ønsker. Det gælder, uanset om du drømmer om et arkitekttegnet træhus, et sommerhus eller et parcelhus. Vi bygger både huse på Sjælland, på Fyn og i Jylland.

Vi har naturligvis arkitekten, der kan samle alle dine ideer, drømme og krav, og vi skal nok sørge for de energimæssige aspekter, og at kravene fra bygningsreglementet bliver overholdt.

Få et unikt hus der lever op til dine ønsker og drømme

Alle vores huse er arkitekttegnede og unikke, da de er skabt fra bunden ud fra dine ønsker til størrelse, plantegning og materialer. Uanset om det er et arkitekttegnet træhus eller et hus i et andet materiale, du drømmer om, så er det resultatet af et sammenspil mellem pris, ønsker og behov, hvor du er i centrum.

Spar penge – byg et træhus

Vil du gerne spare penge på energien og samtidig blive mere uafhængig af fremtidens energipriser? Hos DanaByg Energihuse er vores fokus på lavenergihuse, hvor du dels får et godt ventileret hjem med et sundt indeklima og dels en billig varmeregning. Vi bygger ud fra de to energirammer, der hedder energihuse 2015 og 2020.

Samtidig hjælper vi dig med de gode energikilder, de rigtige døre og vinduer samt miljøvenligt træ og andre byggematerialer. Vi rådgiver dig også om, hvad der vil være det bedste i forhold til isoleringsmængde for lige netop dit nye hus.

Du kan med andre ord være tryg hele vejen igennem, da vi altid er klar med gode råd og svar på dine spørgsmål.

​​

FÅ E​N SNAK OM DIN DRØMMEBOLIG

Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge et arkitekttegnet træhus?

Der er mange gode grunde til at bygge et arkitekttegnet træhus. Naturlige byggematerialer, som eksempelvis træ, er både bæredygtige og har en positiv effekt på beboernes trivsel – det viser svenske studier!

Vi lytter til dine drømme, tegner huset fra bunden, og støtter op med de energimæssige råd og vores erfaringer fra de huse, vi allerede har bygget rundt omkring i Danmark. Vores priser bliver derfor skræddersyet til lige netop dig og dine drømme om et arkitekttegnet hus.

For mere information om et bæredygtigt byggeri kan du ringe til telefon 22 18 80 20 eller sende en e-mail til ts@energihuse.dk.

Kunderne giver os 5/5 stjerner

Oliver Mølgaard Sørensen​

★★★★★

"Super flot håndværk"​

Jesper Jensen​

★★★★★

"Top professionelt"

Tommy Wenneberg Nielsen​

★★★★★

"Tommy var sød til at hjælpe"

Peter Svensen​

★★★★★

''Helårshus i træ fra Danabyg Energihuse.

Vi kan til fulde anbefale et byggeri med Danabyg, og det til en fornuftig pris.

Vi har af Danabyg Energihuse fået bygget vort helårshus i træ efter egne skitser og god rådgivning af Hans L. og den tilknyttede arkitekt. Alt er forløbet bedre forventet, og i en kvalitet højere i forhold til det man ellers har hørt om andre byggefirmaer. Alt er aftalt skrifteligt på forhånd og små ændringer og ønsker undervejs, er blevet aftalt og udført til vores fulde tilfredshed. De småting der har været ved afleveringsforretningen er udbedret. Huset er bygget som lavenergi og er endda endt med at være mere energirigtigt end aftalt.
Vi kan til fulde anbefale et byggeri med Danabyg, og det til en fornuftig pris.''

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

DanaByg Energihuse ApS

Golfparken 17,9640 Farsø​

Klik her for rutevejledning

CVR: 32152325

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 18 80 20

E-mail: ts@energihuse.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket