DANABYGs historie

​Igennem mange år har vi løst opgaver for både offentlige og private virksomheder, der ønsker et funktionelt og æstetisk byggeri i kvalitetsmaterialer.

Danabyg Energihuse har fokus på kvalitetsmaterialer og god service. Per og Tommy som begge er medejere af Danabyg Energihuse har hver især mange års erfaring med i bagagen og ved derfor præcis hvad god service og kvalitet er.

Per er i dag byggeleder og udlært tømrer tilbage i 1992. Per har blandt andet arbejdet for Mylenberg, Svane køkken og Nyt Hjem derudover har han arbejdet i Tyskland fra 1993 – 2001 hvor han beskæftigede sig med at bygge energihuse. I 2002 valgte Per at blive selstændig og den dag i dag er han medejer af Danabyg.

​Tommy er i dag byggechef i Danabyg. Tommy er udlært tilbage i 1986 og har blandt andet arbejdet som allu montør og byggeleder i Sverige, Norge, Finland, England og Tyskland. Derudover har han arbejdet som ventilations montør i Danmark og Svergie før han gik selvstændig i 1998.

Tommy startede Dana-bo-træhuse tilbage i 2007 og solgte igen virksomheden i 2016, hvor ham og Per indgik kompagniskab. Per arbejdede tidligere som tømrer i Dana-Bo-Træhuse.

Er der mere du vil vide?

Kunne du tænke dig at vide mere om DanaBygs historie, om Per eller om Tommy? Uanset skal du være velkommen til, at kontakte os på telefon 22 18 80 20 eller ved at sende en e-mail til os på ts@energihuse.dk

FÅ E​N SNAK OM DIN DRØMMEBOLIG

Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kunderne giver os 5/5 stjerner

Oliver Mølgaard Sørensen​

★★★★★

"Super flot håndværk"​

Jesper Jensen​

★★★★★

"Top professionelt"

Tommy Wenneberg Nielsen​

★★★★★

"Tommy var sød til at hjælpe"

Peter Svensen​

★★★★★

''Helårshus i træ fra Danabyg Energihuse.

Vi kan til fulde anbefale et byggeri med Danabyg, og det til en fornuftig pris.

Vi har af Danabyg Energihuse fået bygget vort helårshus i træ efter egne skitser og god rådgivning af Hans L. og den tilknyttede arkitekt. Alt er forløbet bedre forventet, og i en kvalitet højere i forhold til det man ellers har hørt om andre byggefirmaer. Alt er aftalt skrifteligt på forhånd og små ændringer og ønsker undervejs, er blevet aftalt og udført til vores fulde tilfredshed. De småting der har været ved afleveringsforretningen er udbedret. Huset er bygget som lavenergi og er endda endt med at være mere energirigtigt end aftalt.
Vi kan til fulde anbefale et byggeri med Danabyg, og det til en fornuftig pris.''

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

DanaByg Energihuse ApS

Golfparken 17,9640 Farsø​

Klik her for rutevejledning

CVR: 32152325

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 18 80 20

E-mail: ts@energihuse.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket