Få e​n snak om din drømmebolig

Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DANABYGs historie

​Igennem mange år har vi løst opgaver for både offentlige og private virksomheder, der ønsker et funktionelt og æstetisk byggeri i kvalitetsmaterialer. 

Danabyg Energihuse har fokus på kvalitetsmaterialer og god service. Per og Tommy som begge er medejere af Danabyg Energihuse har hver især mange års erfaring med i bagagen og ved derfor præcis hvad god service og kvalitet er.

Per er i dag byggeleder og udlært tømrer tilbage i 1992. Per har blandt andet arbejdet for Mylenberg, Svane køkken og Nyt Hjem derudover har han arbejdet i Tyskland fra 1993 – 2001 hvor han beskæftigede sig med at bygge energihuse. I 2002 valgte Per at blive selstændig og den dag i dag er han medejer af Danabyg.

​Tommy er i dag byggechef i Danabyg. Tommy er udlært tilbage i 1986 og har blandt andet arbejdet som allu montør og byggeleder i Sverige, Norge, Finland, England og Tyskland. Derudover har han arbejdet som ventilations montør i Danmark og Svergie før han gik selvstændig i 1998.

​Tommy startede Dana-bo-træhuse tilbage i 2007 og solgte igen virksomheden i 2016, hvor ham og Per indgik kompagniskab. Per arbejdede tidligere som tømrer i Dana-Bo-Træhuse.

Er der mere du vil vide?

Kunne du tænke dig at vide mere om DanaBygs historie, om Per eller om Tommy? Uanset skal du være velkommen til, at kontakte os på telefon 22 18 80 20 eller ved at sende en e-mail til os på ts@energihuse.dk 

bliv ringet op

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt