Unik byggeproces sikrer topkvalitet og lang holdbarhed

​Hos Danabyg Energihuse bygger vi unikke huse efter en helt speciel formel.

Når du vælger et energirigtigt træhus, så får du et hus, der er opført med minimal risiko for fugtskader og skimmelsvamp.​

Vores huse bliver nemlig samlet indendørs - og efterfølgende placeret på byggegrunden i samlet stand, hvilket sikrer at træet har en fugtighed på kun 13%. Når huset opføres, bliver alle dele samlet på 1-2 dage, hvilket betyder minimal risiko for ovennævnte.

Dette giver i sidste ende et hus, hvor materialernes kvalitet er bevaret, og husets sundhed er intakt. Det sikrer dig et bedre hus med en uovertruffen holbarhed og modstandsdygtighed over for det danske klima. Hvis du ønsker at undgå fugtskader i dit hus, før det er færdigbygget, så er det DanaByg Energihuse du skal vælge.

Et nyt hus - helt efter dine egne ønsker

Hvad enten du drømmer om et træhus eller parcelhus, er vi klar til at løfte opgaven. Kvalitet og æstetik er kernebegreber i vores arbejde, og vi sørger altid for at levere et færdigt arbejde, der står mål med dine drømme og forventninger.


Fortæl os om dit drømmehus, benyt vores faglige kompetence og lad os inspirere dig til at realisere drømmen.

FÅ E​N SNAK OM DIN DRØMMEBOLIG

Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hør mere om vores unikke løsninger

Vi har bygget mange former for unikke huse i hele Danmark, og kan altid hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere.

Ring på telefon 22 18 80 20, eller send os en e-mail på ts@energihuse.dk. Du er også velkommen til at benytte kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kunderne giver os 5/5 stjerner

Oliver Mølgaard Sørensen​

★★★★★

"Super flot håndværk"​

Jesper Jensen​

★★★★★

"Top professionelt"

Tommy Wenneberg Nielsen​

★★★★★

"Tommy var sød til at hjælpe"

Peter Svensen​

★★★★★

''Helårshus i træ fra Danabyg Energihuse.

Vi kan til fulde anbefale et byggeri med Danabyg, og det til en fornuftig pris.

Vi har af Danabyg Energihuse fået bygget vort helårshus i træ efter egne skitser og god rådgivning af Hans L. og den tilknyttede arkitekt. Alt er forløbet bedre forventet, og i en kvalitet højere i forhold til det man ellers har hørt om andre byggefirmaer. Alt er aftalt skrifteligt på forhånd og små ændringer og ønsker undervejs, er blevet aftalt og udført til vores fulde tilfredshed. De småting der har været ved afleveringsforretningen er udbedret. Huset er bygget som lavenergi og er endda endt med at være mere energirigtigt end aftalt.
Vi kan til fulde anbefale et byggeri med Danabyg, og det til en fornuftig pris.''

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

DanaByg Energihuse ApS

Golfparken 17,9640 Farsø​

Klik her for rutevejledning

CVR: 32152325

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 18 80 20

E-mail: ts@energihuse.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket