Hos Danabyg Energihuse bygger vi unikke huse efter en helt speciel formel.

Når du vælger et energirigtigt træhus, så får du et hus, der er opført med minimal risiko for fugtskader og skimmelsvamp.​

Vores huse bliver nemlig samlet indendørs - og efterfølgende placeret på byggegrunden i samlet stand, hvilket sikrer at træet har en fugtighed på kun 13%. Når huset opføres, bliver alle dele samlet på 1-2 dage, hvilket betyder minimal risiko for ovennævnte.

Dette giver i sidste ende et hus, hvor materialernes kvalitet er bevaret, og husets sundhed er intakt. Det sikrer dig et bedre hus med en uovertruffen holbarhed og modstandsdygtighed over for det danske klima. Hvis du ønsker at undgå fugtskader i dit hus, før det er færdigbygget, så er det DanaByg Energihuse du skal vælge.

Et nyt hus - helt efter dine egne ønsker

Hvad enten du drømmer om et træhus eller parcelhus, er vi klar til at løfte opgaven. Kvalitet og æstetik er kernebegreber i vores arbejde, og vi sørger altid for at levere et færdigt arbejde, der står mål med dine drømme og forventninger.

Fortæl os om dit drømmehus, benyt vores faglige kompetence og lad os inspirere dig til at realisere drømmen.

Hør mere om vores unikke løsninger

Vi har bygget mange former for unikke huse i hele Danmark, og kan altid hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere.

Ring på telefon 22 18 80 20, eller send os en e-mail på ts@energihuse.dk. Du er også velkommen til at benytte kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Få e​n snak om din drømmebolig

Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.